Stockholm Nobel Fragrance är ett svenskt parfymhus som tar fram parfymer med inspiration från Stockholm. Om ni missat det så tycker jag om Stockholm och är det ganska ofta som jag är dit så det känns lite som hemma. Lägg till ett miljötänk och vi har en äkta fullträff. Varje doft påminner om Stockholm och har en fin story bakom. Inte nog med det så vet jag att många av er uppskattar korta naturliga innehållsförteckningar och den här är i en klass för sig. Alkohol, doft och vatten och inget annat. Som jag ofta säger, ibland är det enkla det bästa.

Annons

De jobbar på ett sätt som jag tycker om. De satsar på avskalad design, unika produkter och småskalig produktion. Småskaligheten gör att de kan vara ännu mer noggranna med vad varje parfym innehåller och ta det bästa av varje skörd. Alla parfymer är veganska och håller IFRA Cosmetics riktlinjer.

Stockholm Nobel Fragrance finns vad jag vet inte i butik än men du kan beställa prover på deras hemsida. Prover brukar jag även ta med på resor för att inte riskera att glömma hela flaskan någonstans.

Den vanliga beskrivningen av parfymen ser du på bladet vid varje flaska. Under bilden har jag lagt in mina egna reflektioner. Det är inte lika proffsiga beskrivningar men ibland vill man ha beskrivningen enkel.

Fyllig härlig doft som drar lite åt det maskulina hållet vid applicering men blir mildare sen. En fräsch lätt doft
Kryddig och feminin men ändå söt
Dramtisk och kryddig men ändå fräsch

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *