Alea herbs Gurkmejaextrakt är ett extrakt av gurkmeja som har många dokumenterade hälsoegenskaper. Det som mest gynnar huden är ju antioxidanterna men det är även bra för övriga kroppen. För att få hälsoegenskaperna behöver vi äta en rågad matsked varje dag vilket kan vara svårt för de flesta.

Fördelen med ett extrakt är alltså att du lättare får i dig en hög dos curcumin vilket är ämnet i gurkmeja som är så bra för våra kroppar. Det har även visat sig vara bra mot ömma muskler vilket är toppen för oss som gymmar och har man passerat 35 och är kvinna säger forskningen att styrketräning är bästa formen för att hålla kroppen smidig och fungerande.

Användning: Skaka flaskan, öppna och droppa extraktet i ett glas vatten eller juice.

Det som jag gillar med den här är att gurkmejan bereds på ett sätt som bevarar näringen så det är lika nyttigt som att äta den färsk.

Gurkmeja är uppiggande och är smart att använda på morgonen. Det sägs att svartpeppar stöttar upptaget

Recension Efter att ha missfärgat halva köket genom åren med gurkmeja känns ett extrakt underbart. Nu kommer inte jag sluta med gurkmeja i maten bara för att jag tar extrakt men dagliga dosen är enklare i form av extrakt.

Jag tycker det är riktigt gott att göra morotsjuice med gurkmeja och att man dessutom blir riktigt pigg av det. Nu på försommaren vet jag att många håller på och försöker banta. Jag tror inte på bantning men om man lägger till välsmakande nyttigheter i kosten brukar i alla fall jag bli mindre sugen på godis och burgare. Det känns som en hälsosammare väg till att nå en figur man tycker om även om alla former är bra.

Alea herbs Gurkmejaextrakt finns hos Alea Herbs från 149kr beroende på hur stor flaska man köper

Köpa igen? Japp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *