Saga of Idun anti-aging ultimate serum är ett serum som ska öka elasticiteten och fukten i huden. Det ska även skydda mot smuts, avgaser och miljögifter som är en stor orsak till att huden åldras i förtid. Som alla produkter från Saga of Idun är det veganskt och crueltyfritt och jobbar på att stärka hudbarriären. Serumet ska passa för alla hudtyper.

Serumet har en lätt konsistens och innehåller hyaluronsyra som håller kvar fukten och minskar fina linjer och rynkor. Algkomplexet pentavin ger ett tillskott med fukt och skyddar hudbarriären. Aloe verajuice lugnar huden och fyller på med antioxidanter. Peptiden SYN®-AKE minskar rynkor och linjer samtidigt som den har en tillfällig lyfteffekt.

Serumet kan användas morgon och kväll på rengjord hud före kräm. För maximal effekt kan du applicera serumet under Saga of Idun day cream eller Saga of Idun Night cream men självklart går det lika bra under vilken annan kräm som helst.

Recension: Flaskan är väldigt snygg och fungerar lika bra för kvinnor som för män. Pipetten gör att det är lätt att applicera rätt mängd.

Konsistensen är verkligen lätt och den absorberas fort in i huden. Huden ser lite slätare ut och blir lugnare. Jag blir ofta lite röd i ansiktet och det lindras effektivt med serumet

Recensionen kommer uppdateras ju mer jag använder serumet

Saga of Idun anti-aging ultimate serum fullsize kostar 679kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *