Endospheres
Endospheres

Endospheres är en behandling för att skulptera kroppen och reducera celluliter. Den har rankats som topp 10 bland kroppsförbättrande maskiner av Aesthetics Guide Magazine. Nu ska vi inte missta kroppsförbättrande maskiner som maskiner som skapar den perfekta kroppen eftersom det inte finns. En kroppsförbättrande maskin stärker vår redan bra kropp och hjälper den att fungera lite bättre. I det här fallet genom att öka på flödet och att stimulera. Som alltid ersätter inte den här behandlingen träning och en sund livstil.

Annons

Ni kommer aldrig få läsa bantningstips eller annat trams här, jag vill stötta att vi har en realistisk syn på skönhet och hälsa. Mina ben är tunga och med åren har celluliterna kommit. Magen är inte enorm men jag vill stärka upp muskulaturen och få lite fastare hud. Det är inte bara av fåfänga utan även för att det avlastar ryggen. Ett bra lymfsystem är även dokumenterat bra för hälsan och just låren är ett klassiskt ställe där det brukar kunna vara stagnerat. Ett dåligt fungerande lymfsystem kan leda till svullnad, smärta och även påverka immunförsvaret. Alltså är även behandling av benen en investering i hälsa med ett lite bättre utseende som bonus men inte primärt mål.

Det som ska minska och i bästa fall få bort celluliterna är en kombination av:

  • Minskade celluliter genom lymfdränage
  • Ökning av cirkulationen vilket leder till minskad värk och inflammation
  • Minskade fettdepåer genom att cirkulationen ökar
  • Tonade muskler uppstår genom den djupgående massagen
  • Fastare hud kommer av microstimuleringen
Annons

Man kan behandla hela kroppen men jag har testat att behandla mina två problemområden som är benen och magen. För att få bäst effekt ska du göra 2 behandlingar per vecka under 6 veckor men som med alla behandlingar så är det individuellt och vid konsultation kommer ni fram till vad som är rimligt att förvänta sig.

Ben

Behandlingen av benen är riktigt skön. Jag har testat en annan behandling mot celluliter och det var väldigt varm och trots att jag älskar värme brändes det så jag fick be dem minska så jag var lite nervös. Det här är som att få en skön massage och bränns inget alls. Ljumskarna är ju ett område där vi har många lymfknutar men kanske inte riktigt vill ha massage men rullarna löser det elegant. De kommer åt utan att det blir för intimt.

Benen känns mycket lättare och slankare direkt efter behandlingen och då testade jag efter att ha sprungit en halv dag på mässa. Efter behandlingen gick jag nästan ändå till sent på kvällen men det kändes ändå ok

Det man ska komma ihåg är att det är en utrensande behandling så ambassadsbesök och lansering är inte de bästa aktiviteterna efter. Man kan bli väldigt kissnödig när man sätter fart på systemet och ska därför dricka mycket vatten för att hjälpa kroppen att städa.

Annons

Mage

När man behandlar magen får man ett band som påminner om en gördel. Den stimulerar musklerna på ett sätt som påminner om Insculpt. När man ställt in en nivå som känns ok börjar de massera magen och muskelsammandragningarna känns mer som en mjuk pirrning. Det känns verkligen som om man rensar bort putmagen och ersätter muffinsdegen med en fast tvättbräda. Nu kan jag tyvärr inte påstå att jag gick därifrån med en platt vältränad mage men den kändes fastare och slätare.

Göra igen? Jag har inte testat en hel kur men är otroligt sugen att göra det. Celluliterna är kvar efter en behandling men det känns som mage och ben har blivit lite mindre redan. Det är på riktigt en smärtfri behandling och känns mer som en härlig massage vilket man ju får på köpet. Rekommenderas varmt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *