Pureness Nac complex
Pureness Nac complex

Inlägget innehåller reklamlänkar

Pureness Nac complex är ett kosttillskott och ersätter inte en sund livstil och en god diet men den ska hjälpa till att öka din uthållighet. Som alltid påminner jag även om att jag inte är expert utan det här är mina egna åsikter varvat med allmän information och inte hälsoråd. Jag äter det för att jag fick tips om att det är bra för mig.

Vad ska då göra kroppen mer uthållig i Pureness Nac complex? Selen är viktigt för ett bra immunförsvar. Det ger även skydd för cellerna och bättre hår och naglar. NAC bidrar till kroppens produktion av glutation som är svårt att få i sig i kosten. Det är en kraftfull antioxidant och med tanke på alla antioxidanter vi smörjer på huden är det klokt att även fylla på inifrån. NAC är en aminosyra som finns i kroppen och den stöttar huden.

Kom även ihåg att dricka mycket vatten när du tar tillskott av N-acetyl-L-cystein för att minska risken för njursten. Det är en ovanlig bieffekt men ändå värd att påminna om.

Recension Jag tycker om burken, den är snygg och allmänt stilren. Nu är inte utsidan allt men det påverkar vår uppfattning om en produkt.

Kapseln är i standardstorlek och saknar smak vilket är ett stort plus. Du kan ta 1-2 per dag och jag har ätit en. Nu är 60 tabletter inte tillräckligt för att se någon större effekt men jag har känt mig lite mindre trött. Huden på kroppen är jag slarvig med att sköta men den känns fastare. Det sägs även stötta när man tränar hårt men tyvärr har min rygg varit sämre ett tag så jag har inte kunnat träna som jag brukar. Det gör det svårt att säga om det är någon skillnad på gymmet.

Pureness Nac complex finns hos MEDS för 279kr och är du snabb har de rea

Köpa igen? Efter att ha testat Viking Power Shield Wall så är det här min favorit när det gäller smak och pris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *