Qryo Insculpt chair är en stol som i synnerhet vi kvinnor borde jubla över. Vi tränar våra kroppar hårt på gymmet men glömmer ibland bort insidan. Vår bäckenbotten består också av muskler och de kommer vi inte åt på gymmet. När jag skrev om den på Instagram under Hud & kosmetikmässan 2022 var det uppenbart att det finns ett stort behov av att få hjälp med den formen av träning och efter graviditet får många kvinnor problem. Hur många har inte hört om att korsa benen innan man nyser eller skrattar och liknande. Om du tränar hårt sägs det också vara vanligt att kissa på sig och en stark bäckenbotten kan förebygga många av de problemen. En bonusfunktion är många upplever en ökad tillfredställelse.

Annons

Det låter intimare än vad det är att göra en behandling med stolen. Du sitter i en stol som är som en hårdare fåtölj. Hela behandlingen görs med kläder på. Liksom vanlig träning med Insculpt så djupstimulerar du musklerna och får mer kontraktion än du kan få med vanliga knipövningar. En behandling tar 30 minuter och ska helst utföras som en kur och sedan underhållas.

Perfekt outfit för träning 🏋️‍♂️

Om du överväger operation så hade jag rekommenderat att du börjar med en sån här behandling men jag är ingen expert förutom att jag testar och läser på om väldigt mycket. Rent generellt tycker jag alltid att det bästa är att prova icke invasiva åtgärder innan man tar till kirurgi.

Qryo Insculpt chair finns på salonger. Om du har en salong och är intresserad av den så kan jag gärna komma med lite råd om du hör av dig. Även Qryo har personal såklart som gärna hjälper dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *