Reserol retreat sheet mask är utan tvekan min favorit. Jag har inte koll på hur många masker jag använt genom åren men det är väldigt många.

Jag hade väldigt kul åt när Smartson hade den för många gjorde samma fel som jag gjorde första gångerna. Det är en geleaktig mask men den har skyddspapper på båda sidorna. Det är inte papper utan snarare en väv. Väven ska avlägsnas och sen sitter masken riktigt bra. Var lite uppmärksam om du kollar recensioner, om man använder en produkt fel har den inte önskad effekt. Jag är snål så jag använder faktiskt även väven. Den lägger jag över dekolletaget så även det får en fuktboost.

Vad är då så fantastiskt med den här? Den innhehåller hyaluronsyra, botaniska extrakt och antioxidanter. De ska återställa, balansera och skydda huden. Man blir slätare, mjukare och lystern är underbar. De där små linjerna blir mindre framträdande. Kombinera gärna med en ampull för att maxa!

Teamet som tagit fram Reserols produkter har en gedigen kunskap och de kan vetenskapligt visa hur den fungerar. Jag har träffat dem och de är riktigt kunniga. Det är skönt att se en produkt som säljs utan bullshit och skrämsel. De här lutar sig på forskning.

Masken ska appliceras på torr rengjord hud. Kom ihåg att avlägsna skyddsfilmen. Börja med en sida och placera masken på ansiktet innan du tar bort det andra lagret. Låt den sitta 10-15 minuter. Massera in serumresterna och ta även det som är kvar i påsen. Det rekommenderas att du använder den en gång i veckan. Smörj in ansiktet med en bra kräm. Jag brukar använda Reserol Overnight Mask om jag lagt masken på kvällen. Dagtid så använder jag dagkräm.

Reserol retreat sheet mask finns bland annat hos Lyko i 4-pack för 695kr

Köpa igen? Självklart! Jag har redan fler