ituals the Ritual of Jing night rescue hand mask

Inlägget innehåller annonslänkar till Åhléns

Rituals the Ritual of Jing night rescue hand mask ska återfukta på djupet och vara som en mask för händerna under natten. Jag har tidigare testat Rituals Handcreme Ginkos Secret och inte dansat av lycka över den men den här kändes riktigt bra när jag provade den i butiken och därför får den en ny chans.

Det som är unikt med Rituals the Ritual of Jing night rescue hand mask är att den förutom det uppenbara även ska hjälpa dig att slappna av på kvällen. Doften ska vara avkopplande och är av heligt trä och lavendel. Genom att andas in doften och sedan massera händerna med handinpackningen blir den en del i en bra sovrutin samtidigt som du vårdar dina händer. Att massera händerna är även ett sätt att ta ner kroppen i varv.

Recension Doften är faktiskt lite lugnande. Den är svår att beskriva men det är en lavendelton som jag tycker mycket om. De senaste åren har det kommit många underbara produkter med lavendel. Riktigt stressiga dagar tvättar jag ansiktet med Me Anima Rehydrating Lavender och smörjer in kroppen med Me Anima Aroma Body oil lavender och innan läggdags masserar jag in handmasken efter att ha kupat händerna framför näsan och andats in doften igen.

Krämen är vaselintjock men absorberas ändå otroligt snabbt. Nu är den lite klibbigare än en vanlig handkräm och jag tycker den är bra på natten men den är lite för tjock för dagtid. Den känns ändå inte så klibbig att sängkläderna blir kladdiga. Krämen är lite pärlemorskimrande.

Händerna blir mjuka och även nagelbanden gillar den.

Stort plus för en platt tub med stabilt snäpplock. Den är smidig att packa med på resor och snygg nog att få stå framme i sovrummet.

Rituals the Ritual of Jing night rescue hand mask finns bland annat på Åhléns för 110kr

Köpa igen? Ja det kan jag absolut göra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *