Sachajuan Curl Conditioner

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Sachajuan Curl Conditioner är ett balsam speciellt framtaget för lockigt hår. Ibland vill jag framhäva mina lockar och då måste jag grunda med såna här produkter annars ser håret bara frissigt ut. Det är veganskt och crueltyfritt också!

Det här ska ge näring till håret och ge starkt och glansigt hår. Lockarna ska bli spänstiga och varaktiga. Det som ska göra det i Sachajuan Curl Conditioner är Sachajuans Ocean Silk curl complex som är gjort av skandinaviska marinextrakt från en blandning av två kallvattensalger – Rhodophycea och Chondrus Crispus. Det jobbar inifrån och ut på håret och stärker. Det ger också en härlig glans.

Användningen är snabb och enkel. Du kan applicera i hela håret om du vill men fokusera främst på topparna. Det räcker att låta det verka i 1-2 minuter innan du sköljer ur. Använd det gärna efter någon behandling eller inpackning för extra fin effekt på håret. Jag använder det ofta efter Sachajuan Curl Treatment

Vissa av Sachajuans produkter har en doft som jag tycker påminner om Dove och den doften gillar jag inte riktigt. Curl Conditioner saknar den doften! Flaskan har en stilren design och locket är enkelt att öppna. Formulan är såpass tjock att man får mixa det sista av produkten med vatten om man ska få ut allt.

Sachajuan Curl Conditioner 250ml finns hos Lyko för 225kr

Köpa igen? Har redan gjort och kommer fortsätta forever!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *