Sapienic probiotic mist

Sapienic probiotic mist är något jag vågar påstå att alla behöver. Efter år av bacillskräck och överexfoliering är de flesta hudar utarmade på goda bakterier. Utan goda bakterier finns det fritt spelrum för de onda bakterierna. Våra stackars kroppar är lika plågade inifrån så om du vill uppnå hudhälsa behöver du även fylla på inifrån. Utsidan kan du mata med den här underbara misten för att både bygga upp hudbarriären men även bygga upp en otrolig glow.

Annons

Ni vart säkert oroliga och trodde att jag tänkte föreslå att vi flyttar ut i skogen och fyller på med mikrober som vissa som är inne på paleo önskar. Jag älskar människor, event och stadsliv varvat med skogen ibland och föredrar att fylla på med mikrober primärt via hudvård men kan även fylla på i naturen ibland. Som allt i livet gäller det att hitta den hälsosamma balansen. Sedan jag upptäckte Sapienic har jag dragit ner på starka rengöringar och exfoliering och satsar på att bygga upp en stark hud. Än har jag klarat mig utan antibiotika och kortison och allt annat min stackars hud fått utstå och jag tänker försöka fortsätta så. Vad skiljer då Sapienic probiotic mist från en vanlig mist? En vanlig mist återfuktar och innehåller ibland något mer som är välgörande för huden. Den här har miljoner av bra bakterier som bygger upp huden och hjälper kroppen att göra sig av med patogener. Hade jag råd hade jag badat i den dagligen.

Christoper Genberg på Sapienic är inspirerande att lyssna på och självklart har han även gjort ett klipp om den här underbara misten. Det finns på YouTube där du även hittar många av hans föreläsningar om mikrober och hudvård.

Den lilla flaskan innehåller prebiotika och ska hällas över i den stora flaskan och skakas en minut första gången innan du använder. Hållbarheten är kort så använd den inom 2 månader men din hud kommer älska den så det bör inte vara ett problem. Nu vet jag att många hudvårdsnördar öppnar produkter, testar dem och ibland hamnar de lite bortglömda i ett skåp sen så kom ihåg datumet. Samma gäller er snåljåpar som köper fina produkter och sen inte unnar er att använda dem utan ni spar dem till ett fint tillfälle. Att vara levande är ett fint tillfälle som ska hyllas dagligen.

Den ska helst användas efter rengöring och jag brukar använda den efter att ha använt Sapienic makeupremover eftersom den inte tar bort hudens eget serum.

Sapienic probiotic mist finns hos Sapienic för 459kr

Köpa igen? Oh yes! Det här är en favorit

Ge din hud en gåva och gå ut i naturen så ofta du kan, använd bra hudvård som stöttar huden och ät fermenterad mat. Bada i sjö eller hav minst var 3e dag, jag klarar inte den på vintern men försöker under sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *