Brush works hd jade roller
Brush works hd jade roller

Brush works hd jade roller kom till mig I en box. Jag älskar jaderoller men har helt enkelt fler än vad som känns rimligt. Enligt mig är det varierande kvalitet på dem men funktionen är samma oavsett pris och kvalitet. Nu tror jag som alltid att du tjänar på att leta en lite högre kvalitet på det mesta men ändå inte gå över gränsen för när det kostar så att du inte använder den. Hitta helt enkelt en lagom nivå på allt.

Det här är en överraskning i förhållande till pris och kvalitet. Jag har som sagt några stycken hemma och har alltid en med mig i min sminkväska ifall jag skulle se lite trött ut. Det allra viktigaste för mig är att den rullar mjukt över huden och självklart ska den inte gnissla. Stenen måste vara helt slät och får absolut inte ha några hack eller vassa delar. Vi vill ju inte skada huden med vår hudvård. Brush works hd jade roller uppfyller alla mina krav och kostar dessutom inte så mycket så du vågar ha den i väskan när du reser. Den känns som en bra idé att ge bort i julklapp till någon du tycker om.

Brush works hd jade roller finns hos Lyko till det imponerande priset 99kr

Köpa igen? Nu håller en jaderoller väldigt länge men den här är verkligen prisvärd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *