Silicea kollagen plus

Inlägget innehåller annonslänkar till MEDS

Silicea kollagen plus hittade jag på SBW2021 och jag har länge gillat Siliceas produkter. Nu är jag medveten om att vissa anser att kollagentillskott inte gör någon nytta för huden och jag har inte riktigt heller sett någon större skillnad när jag äter kollagen men jag märker skillnad på gymmet. Om muskler och leder är starka kan du röra dig mer och träna hårdare och det ökar syresättning, blodcirkulationen och ger ett allmänt snyggare utseende.

Den är även nominerad i Stockholm Beauty Week award!

Huvudingrediensen i Silicea kollagen plus är Verisol® som är en kollagenpeptid. Haplex® Plus-hyaluronsyra, Siliceas unika kiselgel som är helt underbar. C-vitamin är även viktigt för huden liksom övriga kroppen. Koppar är ett ofta missat tillskott men även det får du i dig i den här. Extrakt från lotusblomma ska öka skönheten och jag återkommer med ett separat inlägg om lotusblomman.

När jag testade den första gången hade jag svårt för smaken men sen skulle jag kunna äta hur många som helst under en dag när jag var beredd på smaken. Det är en söt lite mangoaktig smak och jag kan ibland ha svårt för sött eftersom jag undviker sötningsmedel och alla undviker socker. Det har fått mig att alltid ogilla söta smaker på allt som ska vara nyttigt. Den söta smaken på den här kommer från frukt och är alltså en naturlig smak!

Mixen av kisel, kollagen, hyaluron och c-vitamin känns genomtänkt och jag tycker att huden mår bra av det här tillskottet. Engångsförpacknignar är inget jag jublar över för miljön men det är praktiskt att packa med på resor och liknande. Doseringen är otroligt enkel eftersom det räcker med två per dag mellan måltider och jag kommer självklart att återkomma med en uppdatering om jag märkt någon skillnad.

Kollagen, vissa hävdar att det gör underverk för hyn, vissa säger att magen bryter ner det och att du inte har någon nytta av tillskott. Jag tycker om det och med min mängd hudvårdsprodukter så är det svårt att säga om kollagen gör någon skillnad. Effekten på gymmet är min upplevelse och kan absolut vara felaktig även om det finns studier som visar att kollagen kan vara bra för muskler och leder.

Silicea kollagen plus finns hos Meds för 995kr

Silicea kollagen plus
Silicea kollagen plus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *