Scratch sparkle deco & topcoat 104Scratch sparkle deco & topcoat 104

Scratch sparkle deco & topcoat 104 har fått mig att reducera mitt nagellacksshoppande. Förr köpte jag både glittriga och vanliga lack. Nu köper jag bara snygga färger och lägger det här som ett topplack så kan alla färger glittra! Ni kan tacka mig genom att klicka på länkarna på sidan! Visst är det genialt att satsa på några olika glitter för att festa till dina lack? Nu när vi alla ska minimera vår konsumtion så älskar jag såna här lösningar för även om nagellack inte är livsnödvändigt så är en snygg manikyr kul.

Här har jag använt det som överlack på lila. Ringen är från Ioaku

Ibland om jag ska åka bort och inte kommer ha tid att snygga till naglarna så applicerar jag Scratch sparkle deco & topcoat 104 som en fransk manikyr eller tonar ut mitt på nageln. Då gör det inte så mycket om det flagar lite. Liksom på kroppen kan lite glitter dölja små skavanker. Förutom den här som du även kan lägga i dubbla lager som den är och få lite hologrameffekt finns glittret i fler färger. Om du bara lägger ett lager blir glittret lite mindre intensivt.

Scratch sparkle deco & topcoat 104 finns bland annat hos Lyko för 89kr

Köpa igen? Redan köpt den fler gånger.

Scratch sparkle deco & topcoat 104
Scratch sparkle deco & topcoat 104

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *