Inlägget innehåller reklamlänkar till Nordicfeel

Sensai absolute silk fluid hade jag höga förväntningar på. Ett silkesserum är ju kärlek i mina öron. Koishimaru Silk Royal TM ska ge lyster och spänst till huden.

Den här driver mig till vansinne och är anledningen till att jag la alla Sensaiprodukter åt sidan. Vilken galen människa tyckte att det var en god idé ta en hård flaska till en trögflytande produkt? Jag har grävt med tandpetare för att få ut något. Man får skaka försiktigt och klappa den mot handflatan för att få ut något. Efter ett tag irriterade den mig så mycket att jag gav upp men nu ska jag försöka igen. Sensai absolute silk fluid förtjänar ju en ärlig chans trots att någon männsikohatande person designat flaskan

Det som jag gillar mest är lystern man får. Det blir den där silkesmjuka härliga lystern som ser så fräsch ut. Den ska appliceras över Sensai Absolute silk micro mousse Treatment och de fungerar fantastiskt bra ihop.

Sensai absolute silk fluid kostar 1689kr hos Nordicfeel

Jag vill älska den men flaskan förstör alla funderingar om jag skulle kunna köpa den igen