Sensai cellular performance total lip treatment har hyllats av många och jag förstår varför. Det här är en av de bästa läppprodukter jag testat.

Inlägget innehåller reklamlänkar till Kicks

Det här är kärlek på tub! Jag är väldigt förtjust i bra läppprodukter och har testat otroligt många under åren. Jag vill ha en rejäl dos av återfuktning och en lagom glans. Sensai cellular performance total lip treatment är helt klart godkänt i den frågan. Det får absolut inte vara för blankt men inte för matt heller. Förutom det så ska den här reducera fina linjer och öka cirkulationen och på så vis ge fylligare läppar. Med åren så krymper ju läpparna så jag hoppas att den kan i alla fall minska lite på rynkorna som börjar krypa fram. Om den dessutom kan ge lite fylligare läppar är jag lycklig.

Konsistens ska vara perfekt för att bli en favorit hos mig. Enligt mig är en perfekt konsistens lätt att få ur tuben men inte för lättflytande. Det får absolut inte vara för klistrigt. Vi är nog många som är traumatiserade av Juicy tube dagarna. Förlåt Lancome men jag fattar inte varför vi gillade klisterläppar som man kunde spegla sig i. Sensai cellular performance total lip treatment klarar faktiskt alla mina krav! Jag är glad att den ingick i kitet från Glossybox

Läpparna blir mjuka. Doften är neutral men fräsch. Det ger en lagom glans och tuben är lätt att klämma ut ur.

Sensai cellular performance total lip treatment finns i fullsize hos Kicks för 995kr.

Hur mycket jag än älskar den här så är priset lite i överkant. Jag ska använda upp min tub innan jag vågar uttala mig om jag vill köpa en ny. Vore den lite billigare så hade jag tveklöst köpt den. Om den kan ge fylligare läppar så köper jag gärna den istället för att ge mig in i att göra fillers.