Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko

Bruns Products schampoo nr 04 magisk citrus är ännu en produkt som var med i mitt Bruns products vinnarkit. Det jag gillar med namnen på dem är att man inte riktigt vet vad de ska göra. Enligt mig bör en produkt visa det genom effekt så jag har testat några utan att kolla vad de ska göra för håret. Jag har alltså använt shampot först och läst efter ungefär halva flaskan.

Doften är härligt frisk av citrus men mitt hår blir otroligt torrt av det. Det känns verkligen som om jag använt avfettning på håret och balsamet i samma serie kan inte rädda upp det. Jag får använda mängder av olja för att ens våga röra håret. När jag läste på fick jag mig ett skratt. Det är absolut inget fel på Bruns Products schampoo nr 04 magisk citrus. Det är ett detoxshampo för fett hår. Jag som har lockigt torrt hår ska inte använda det här.

Det är ett handgjort djuprengörande shampo med doft av citrus och mynta. Xantangummi och salvia ska djuprengöra och ge en stylingeffekt. Som alla produkter från Bruns är det gjort på noggrant utvalda naturliga råvaror. Det är gjort för feta tonårshår med obalanserad hårbotten.

Bruns Products schampoo nr 04 magisk citrus

Bruns Products schampoo nr 04 magisk citrus 330ml finns hos Lyko för 298kr

Köpa igen? Absolut inte eftersom det är helt fel för mitt hår men jag har en kompis som vart väldigt glad över att få överta shampot från mig. Det är en kvalitetsprodukt men helt fel för mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *