Äntligen hittade DHL mig. Mitt paket har varit på väg lääänge men idag fick jag mina underbara produkter! Bruns vann Stockholm Beauty award och tillverkas i Lund. Handgjorda produkter med utvalda ingredienser 💕

Deodorant- oumbärligt och jag gillar naturligare deo
Blåelixir- hade läckt lite. Doftar ljuvligt 💕
Blålera går att använda som mask i ansiktet och
Handcreme smidig liten flaska
Hårmask! Hört mycket bra om den. Ska testa ikväll 💕

Schampo & balsam 1 fukt och volym
Schampo & balsam 2 extra fukt
Schampo & balsam 4 djuprengörande
Schampo & balsam 24 silver

101 blåmist hade läckt lite när jag fotade! Älskar doften
Hårserum ser jag fram emot. Inte testat något sånt än
Hårsuffle låter fantastisk
Balsamspray – jag är alltid på jakt efter den perfekta Saltspray ger härligt beachhår! Snart är det sommar 🏝
Hårdvax med svartpeppar 💕 kan inte bli annat än bra
Sist men inte minst, allt var packat i en snygg jutepåse som jag lovar att kommer användas flitigt

Klicka på bilderna för att komma till Bruns hemsida och läsa den intressanta storyn om hur de tillverkar produkterna. Recension kommer snart. Jag kommer uppdatera inlägget med länkar till varje recension löpande.

 Om du är sugen att shoppa deras produkter så finns de även hos Lyko nu (Annonslänk)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *