Okategoriserade Hår Shampoo Tester

Bruns Products schampoo nr 04 magisk citrus

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko

Bruns Products schampoo nr 04 magisk citrus är ännu en produkt som var med i mitt Bruns products vinnarkit. Det jag gillar med namnen på dem är att man inte riktigt vet vad de ska göra. Enligt mig bör en produkt visa det genom effekt så jag har testat några utan att kolla vad de ska göra för håret. Jag har alltså använt shampot först och läst efter ungefär halva flaskan.

Doften är härligt frisk av citrus men mitt hår blir otroligt torrt av det. Det känns verkligen som om jag använt avfettning på håret och balsamet i samma serie kan inte rädda upp det. Jag får använda mängder av olja för att ens våga röra håret. När jag läste på fick jag mig ett skratt. Det är absolut inget fel på Bruns Products schampoo nr 04 magisk citrus. Det är ett detoxshampo för fett hår. Jag som har lockigt torrt hår ska inte använda det här.

Det är ett handgjort djuprengörande shampo med doft av citrus och mynta. Xantangummi och salvia ska djuprengöra och ge en stylingeffekt. Som alla produkter från Bruns är det gjort på noggrant utvalda naturliga råvaror. Det är gjort för feta tonårshår med obalanserad hårbotten.

Bruns Products schampoo nr 04 magisk citrus

Bruns Products schampoo nr 04 magisk citrus 330ml finns hos Lyko för 298kr

Köpa igen? Absolut inte eftersom det är helt fel för mitt hår men jag har en kompis som vart väldigt glad över att få överta shampot från mig. Det är en kvalitetsprodukt men helt fel för mig

Relaterade inlägg

IS Clinical Etreme Protect spf30

IS Clinical Etreme Protect spf30

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Seth & Sally IS Clinical Etreme Protect spf30 är en mjukgörande och återfuktande dagkräm med Spf30 och antioxidanter. Den ska…

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance är ett lugnande serum som ska jämna ut hudtonen. Den passar för hud med akne, rosacea och pigmenteringar men ska även kunna förbättra hudstrukturen.

Förutom antioxidanter innehåller IS Clinical pro-heal serum advance även en avancerad C vitamin (L-askorbinsyra) i en kombination av botaniska extrakt från olivblad och koppar tripeptid. E-vitaminet boostar andra antioxidanter som t ex vårt älskade glowvitamin C. A-vitamin förbättrar hudstrukturen och bevarar fuktnivån. Effekten det ska ha är att lugna huden och minska irritationer och inflammationer.

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask är en intensivbehandling för torrt och känsligt hår. Det ska göra håret mjukt, ge volym och lätt att reda ut. Självklart ska behandlingen även…

Garderobsrensning

Ibland behöver man göra en garderobsrensning och idag började jag. Shopping har alltid varit något jag gillar men en överfull garderob utan överblick är inte kul. På senaste…

Empties

Mitt i flyttkartongerna tar jag en liten paus och kollar på senaste tidens empties. Tydligen har jag inte använt ampuller och någon gammal produkt har krupit fram. Jag…

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja är en olja som ska minska fina linjer och rynkor. En liten fundering. Har du tänkt på varför det kallas för fina linjer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *