Look Fantastic har ett enormt utbud av skönhet. Jag är knappast den enda som alltid letar bättre priser på produkter. Är man beautynörd så drar det gärna iväg med shoppandet så jag försöker samla alla rabatter som jag kan för att ge dig lite bonus för att du följer mig!

Om du klickar på länken får du 25% rabatt hos Look Fantastic

Jag tror att du även kan aktivera cashback via Refunder för att få lite återbäring på dina inköp! Jag har installerat deras app på min dator och fick upp frågan om jag vill aktivera cashback. Eftersom jag tror på ärlighet ska jag erkänna att jag får en liten bonus om du använder länkarna men den påverkar inte ditt pris mer än att du får 25% rabatt och ev återbäring på dina inköp. Bonusen hos Look Fantastic använder jag till att köpa produkter som recenseras här. På så vis kan du även få nytta av att jag får en bonus.