Shavesafe woman shaving gel

Inlägget Innehåller reklam i form av annonslänkar till Goodiebox

Shavesafe woman shaving gel är en rakgel som ska göra det lättare för oss kvinnor att raka oss. Den var med i Goodiebox Happy Moments och även i Goodiebox The Open Box. Den ska gör rakningen enklare och förebygga röda prickar, inåtväxande hårstrån och klåda.

Annons

Det känns förvånande med en produkt för kvinnor som är blå. Jag har inget emot blått och kan ibland tycka att det är patetiskt med babyrosa på allt som vi kvinnor ska köpa. Shavesafe woman shaving gel innehåller ingen parfym eller färgämne. Just bristen på färg är verkligen en fördel när man rakar sig och vill se vad man gör. Jag utgår ifrån att du redan förstår att parfym på nyrakad hud är en dum idé. Den fungerar för all form av rakning inklusive känsligare delar.

Recension Den har snäpplock vilket jag älskar. Tyvärr gillar jag inte färgen och tycker att designen känns lite billig. Som med alla fula förpackningar hamnar den därför undanskymt och glöms bort.

Färgen är lämplig för rakning. Man ser vad man gör och det är ju alltid bra. Den löddrar inte och rakhyveln glider lite lättare.

Jag ska ärligt erkänna att jag inte är bra på att använda rakgel rent allmänt och är lika nöjd med en duscholja som t ex L’Occitane shower Oil. Hur den ska förebygga inåtväxande hårstrån förstår jag inte eftersom vanligaste orsaken till det är brist på exfoliering och ingen vettig människa rakar väl sig med en exfolierande produkt?

Shavesafe woman shaving gel finns hos Goodiebox för 178kr

Köpa igen? Nej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *