Kosttillskott Ansikte Händer Hår Kropp Mineraler Tester Vitaminer

Silicea Beauty shots

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Silicea Beauty shots är ett kosttillskott är Original Silicea Hår, hud & naglar i shotform men med lite mer ingredienser än originalet. Den är vegansk och utan tillsatser. Det ska ge tjockare hår som har mer glans och naglar som håller samtidigt som din hy får mer elastisitet.

Vad är det då som ska göra dig vacker i Silicea Beauty shots? Kisel kan du läsa mer om under Original Silicea Biotin och selen stöttar hår, hud och naglar. Smaken kommer från naturligt fruktkoncentrat.

Recension Jag brukar undvika engångsplast för naturens skull men när man ska resa är det ett praktiskt format. Kom bara ihåg att källsortera och släng självklart inte förpackningen i naturen. En påse om dagen är lätt att ta med och det går att äta den direkt ur påsen. Du kan även blanda den i något annat om du vill.

Konsistensen är lite pulvrig och smakmässigt är Silicea Kollagen Plus mycket godare

För att se effekt ska du äta den 2-6 månader och jag har testat 15 dagar så det är svårt att uttala mig säkert om effekt men jag har under många år ätit vanliga Silicea och jag tycker att det har effekt på hår, hud och naglar. En bonus är att jag tycker magen också mår bättre av det.

Silicea Beauty shots finns i 15-pack hos Lyko för 139kr

Köpa igen? Det kan jag för variation men jag föredrar nog tabletterna

Relaterade inlägg

IS Clinical Etreme Protect spf30

IS Clinical Etreme Protect spf30

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Seth & Sally IS Clinical Etreme Protect spf30 är en mjukgörande och återfuktande dagkräm med Spf30 och antioxidanter. Den ska…

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance är ett lugnande serum som ska jämna ut hudtonen. Den passar för hud med akne, rosacea och pigmenteringar men ska även kunna förbättra hudstrukturen.

Förutom antioxidanter innehåller IS Clinical pro-heal serum advance även en avancerad C vitamin (L-askorbinsyra) i en kombination av botaniska extrakt från olivblad och koppar tripeptid. E-vitaminet boostar andra antioxidanter som t ex vårt älskade glowvitamin C. A-vitamin förbättrar hudstrukturen och bevarar fuktnivån. Effekten det ska ha är att lugna huden och minska irritationer och inflammationer.

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask är en intensivbehandling för torrt och känsligt hår. Det ska göra håret mjukt, ge volym och lätt att reda ut. Självklart ska behandlingen även…

Empties

Mitt i flyttkartongerna tar jag en liten paus och kollar på senaste tidens empties. Tydligen har jag inte använt ampuller och någon gammal produkt har krupit fram. Jag…

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja är en olja som ska minska fina linjer och rynkor. En liten fundering. Har du tänkt på varför det kallas för fina linjer…

Rosenserien calming moisturizer

Rosenserien calming moisturizer

Rosenserien calming moisturizer är en dag och nattkräm som ska reducera rödhet i huden. Den ska återfukta och mjukgöra samtidigt som den stärker kapillärerna i huden, det gör blodkärlen mindre framträdande och får huden att se lugnare och jämnare ut. Alla hudtyper ska kunna använda den men framförallt ska den fungera för de med rosacea och ytliga kärl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *