Silicea Beauty shots

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Silicea Beauty shots är ett kosttillskott är Original Silicea Hår, hud & naglar i shotform men med lite mer ingredienser än originalet. Den är vegansk och utan tillsatser. Det ska ge tjockare hår som har mer glans och naglar som håller samtidigt som din hy får mer elastisitet.

Vad är det då som ska göra dig vacker i Silicea Beauty shots? Kisel kan du läsa mer om under Original Silicea Biotin och selen stöttar hår, hud och naglar. Smaken kommer från naturligt fruktkoncentrat.

Recension Jag brukar undvika engångsplast för naturens skull men när man ska resa är det ett praktiskt format. Kom bara ihåg att källsortera och släng självklart inte förpackningen i naturen. En påse om dagen är lätt att ta med och det går att äta den direkt ur påsen. Du kan även blanda den i något annat om du vill.

Konsistensen är lite pulvrig och smakmässigt är Silicea Kollagen Plus mycket godare

För att se effekt ska du äta den 2-6 månader och jag har testat 15 dagar så det är svårt att uttala mig säkert om effekt men jag har under många år ätit vanliga Silicea och jag tycker att det har effekt på hår, hud och naglar. En bonus är att jag tycker magen också mår bättre av det.

Silicea Beauty shots finns i 15-pack hos Lyko för 139kr

Köpa igen? Det kan jag för variation men jag föredrar nog tabletterna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *