Silicea Kollagen Plus har jag bara smakat och kan inte komma med någon analys av rynkdjup eller effekt på kroppen. Den är drickfärdig och kommer i portionspåsar. Jag reser mycket och gillar egentligen portionspåsar men för miljön känns det fel. Jag var inte helt såld på smaken första gången jag provade den men den fick en ny chans på Stockholm Beauty week. Det är en fräsch lite godisaktig smak. Kollagen är viktigt för både kropp och hud

Annons

Silicea brukar ha bra tillskott så jag vill tro att den här är bra men jag har som sagt bara smakat den. Berätta gärna om du testat den för jag är verkligen nyfiken att testa mer men prislappen är relativt hög.

Silicea kollagen

Så här beskriver Silicea produkten på sin hemsida:

Silicea Kollagen Plus är särskilt utvecklat för att bevara en fast, frisk och ungdomlig hy. Tillskottet innehåller en väl anpassad kombination av två sorters patenterade kollagen, lotusblomsextrakt samt hyaluronsyra som är känt för sina positiva effekter på hudens elasticitet, densitet och fuktighet. Silicea Kollagen Plus är 100 % naturligt samt fritt från gluten, laktos och puriner. Kommer i praktiska drickfärdiga dospåsar samt har en god och uppfriskande smak av mango.

  • Kollagen och hyaluronsyra
  • Smarta portionspåsar
  • Naturligt tillskott

Priset för 60 portioner är 1009kr

Jag hittade en sida som har rea på dem nu Svensk Hälsokost (ingen sida jag känner till) för 807kr

Silicea Kollagen Plus