Oslo Skin Lab The Solution kollagen var enligt mig de som gjorde trenden med att äta kollagen för huden inne. Jag har länge varit nyfiken att testa men det har inte blivit av.

I min glossybox för december så låg det ett prov på Oslo Skin Lab The Solution kollagen så nu har jag i alla fall smakat den. Eftersom det var 5 st portionspåsar så är det omöjligt att uttala sig om långsiktig effekt på rynkorna och hudstrukturen. Sånt tar mer än 5 dagar att påverka om man inte har en extremt risig diet och är rejält uttorkad.

Något jag verkligen gillar med dem är att det är portionsförpackat även om det inte känns 100% miljövänligt med små engångsförpackningar. Pulvret löser sig snabbt i vatten. Jag har även sett många som häller det i kaffet men jag har bara testat i vatten.

Annons

Oslo Skin Labs The Solution anti wrinkle collagen löser upp sig fort och smakar verkligen ingenting. Jag är nyfiken att testa det en längre period men nu har jag fler sorter att testa. Funderar på att göra ett låååångt inlägg om kollagen.

Svt har gjort ett test men jag gissar att de gjort test en kort tid och inte tagit hänsyn till om testpersonen har någon skada eller liknande. https://www.svt.se/nyheter/konsument/har-mater-plus-programledare-sina-rynkor Ta alltså testet med en nypa salt. Som med allt så passar inget för alla och det bästa sättet att veta vad man gillar är att prova själv.

Andrea Brodin har också testat det och gjort en ordentlig hudscanning av resultatet. Så vill jag göra för varje ny produkt jag testar!

På Oslo Skin Labs hemsida hittade jag ännu ett argument för kollagen, det sägs även kunna reducera celluliter!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *