Inlägget innehåller reklamlänkar till BodyStore

Snart börjar ett nytt år som ska bli bättre än 2020! Mitt mål för 2021 är att orka ännu mer därför har jag börjat äta Glyc Active. Jag tränar idag ca 2-5 gånger i veckan och det känns som en rimlig nivå men jag vill gärna få en kortare återhämtning och orka mer på varje pass. Efter 40 går tränandet trögt och jag tror det är viktigt att hålla sig i form för att kunna leva ett aktivt liv.

Ett aktivt liv med många upplevelser ger ett lyckligare yttre och det är det vackraste man kan ha så jag räknar även det här som beautytillskott. Med starka leder orkar du träna hårdare och får starkare muskler. Muskler hjälper dig att hålla uppe ansiktet och se fräschare ut. Ann Wilson är ambassadör för Octean och kolla bara på hennes ansikte om du inte tror mig. Är du aktiv så ökar även blodcirkulationen och ger ett vackrare utseende.

Jag tycker att Glyc Active ger lite extra styrka till lederna och man får en liten boost av den!

Enligt Octean så ska den ge följande fördelar

Bibehåll ett aktivt liv med flexibla leder

GLYC Active är ett  svensktillverkat kostillskott med en unik naturlig och vegansk sammansättning av boswelia serrata, gurkmeja, vitamin K2, L-arginin , msm, d-vitamin, c-vitamin och mangan. Anpassad för att benstomme, muskler och leder skall bibehålla sin styrka och flexibilitet . Perfekt till dig som tränar/motionerar flera gånger i veckan. Särskilt anpassad för att förebygga besvär och skador vid träning samt minska inflammationer som uppstår vid träningsvärk.  100% vegansk & godkänd av Djurens Rätt.

  • Veganskt tillskott till dig som tränar regelbundet
  • Boswellia Serrata och Gurkmeja bidrar till att upprätthålla och stödja ledernas flexibilitet
  • Vitamin K2 bidrar till att behålla en normal benstomme
  • Snabb återhämtning