Inlägget innehåller reklamlänkar till MEDS

Silicea hair repair spray är ett spraybalsam som ska göra håret lättare att reda ut. Mitt hår blir till en trasselboll varje tvätt så här har det en rejäl utmaning. Det ska bli friskt, lent och välmående enligt beskrivningen. Jag blir lycklig om det bara blir lite mjukare.

Det är veganskt, naturligt och COSMOS-certifierat. Silicea hair repair spray innehåller mycket som är bra för håret och jag har använt den som en mineralboost för håret. Som ensamt balsam räcker det inte för mitt hår men om jag sprayar i det efter att ha använt mitt vanliga balsam känns det bra. Som mist under dagen tycker jag att den är bra. Ofta tvättar jag mitt hår för att det känns för torrt. Lika som vissa använder torrschampo så använder jag den här för att fräscha upp mitt hår.

Konsistensen är lite för tjock för att landa som en dimma över håret. Ofta sprayar jag den i handen först om jag ska applicera den i torrt hår. När det är blött ska det ju ändå borstas så då sprayar jag den i håret. Jag skulle önska att den var lite tunnare när jag använder den som återfuktande mist i håret.

Silica kallas även för kisel och är en mineral som bidrar till att bygga upp håret och ökar kvaliteten. Silicea är ett märke som är känt för just silica och de har många spännande produkter i sitt utbud. Mest kända är de för sina tillskott

Silicea hair repair spray finns hos MEDS för 169kr. Jag kan absolut köpa den här igen