by Myrberg Acu cups

Inlägget Innehåller annonslänkar till Meds

by Myrberg Acu cups såg jag för första gången på Stockholm Beauty Week 2020Rawfood Erica visade hur kopparna fungerade. Det var i slutet av mässan och jag hade gått alldeles för mycket i högklackat så vi tyckte att koppa vaderna var en lagom utmaning. Efter att ha testat dem bestämde jag mig för att jag måste ha en egen uppsättning.

Koppling har funnits i cirka 4000 år så det är ingen fluga även om Michael Phelps gav det ett uppsving med sin koppade rygg. Det är alltså beprövat och bör rimligen fungera annars hade det inte funnits så länge. Principen med koppning är att skapa ett undertryck som ökar cirkulationen i blodet och lymfsystemet. Spänningar i muskler och smärta kan också minska. Vissa hävdar att koppning även rensar ut slagg men forskningsunderlaget är svagt. Det finns även de som hävdar att celluliter minskar vilket kan stämma eftersom en ökad cirkulation kan minska hur synliga celluliter är. Regelbunden användning av by Myrberg Acu cups ska även öka kollagenproduktionen i överhuden.

I ansiktet så ska man kunna få en facelifteffekt och minska rynkorna.

Recension Det är praktiskt att man får 4 olika storlekar i kitet. Om man ska kunna få nytta av dem så behöver man olika storlekar. Den minsta är för ansiktet och den största för lår och likande.

Första gången var det så skönt med den ökade cirkulationen som blir när man låter koppen sitta kvar ett tag. Jag hade ont i ryggen och värken lättade. Problemet var att jag vart lite för ivrig och lät dem sitta för länge så min sjukgymnast fick sig ett gott skratt när jag skulle dit på behandling. Hela min rygg var full av sugmärken efter kopparna. Gott råd alltså, låt inte kopparna sitta för länge även om det känns bra, brustna blodkärl är inte snyggt eller skönt.

by Myrberg Acu cups finns hos Meds för 419kr men på rea just nu för 335kr

Köpa igen Jag gillar verkligen dem och kan definitivt köpa de igen när de här blir utslitna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *