Skin & co truffle therapy essential face toner var med i månadens Goodiebox.

Toners är enligt vissa onödigt och enligt mig är det ett bra steg i hudvårdsrutinen. Jag använder toner för att preppa huden för alla serum och krämer. Experterna är eniga om att om du använder toner/ ansiktsvatten som ett steg i rengöringen behöver du bättre rengöring och jag håller med experterna.

När jag vänder på flaskan och läser så beskriver de att det är en rengörande toner som ska ta bort orenheter.

Annons

Tryffel känns som en klassisk låtsasrik produkt. Har vi inte skrattat klart åt tryffeloljan till matlagning? Nu finns det toner som ev innehåller spårämnen av tryffel. Jag blir så trött att jag inte orkar kolla upp det . Ser man till prislappen på Skin & co truffle therapy essential face toner så vågar jag lova att det på sin höjd rör sig om spårämnen. Trollhassel tycker jag personligen att är en mer spännande ingrediens i tonern men det är ju min åsikt.

Nu är jag väldigt rädd om min hud och det sebum som skyddar den. Jag vill absolut inte ta bort det. I min prenumeration hos Goodiebox har jag angett att jag har torr hy, ålderstecken och pigmenteringar. Varför de skickar en purifying toner fattar jag inte.

Flaskan har skruvkork som är lite hal att skruva upp. Skruvkork hatar jag och släta lock mixat med våta fingrar kan ett barn räkna ut att är en dålig idé.

De marknadsför lite klassisk skrämselpropaganda också. Tonern är utan gluten, trädgårdstomtar och arsenik. Sorry att jag låter nedlåtande men jag vill veta vad en produkt innehåller. Vad den inte innehåller är totalt ointressant om det nu inte är något unikt.

Skin & co truffle therapy essential face toner verkar inte säljas hos någon av de större shoparna i Sverige. Priset verkar ligga på 28euro

Köpa igen? Inte en chans. Osäker om jag ens kommer testa den

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *