Goodiebox The non resolution box är enligt mitt första intryck en stor besvikelse. Ingen av produkterna kändes kul och intrycket drogs ytterligare ner av att de inte har produktbeskrivningen med i boxen. De har alltså lyckats trycka en ursäkt i en non appologybox och skyllt på sjöfartsbranchen.

Annons

Enligt mig börjar det kännas som att Goodiebox tröttnat och bara slänger ihop lite saker i en box. Goodiebox har verkligen varit kreativa och haft spännande produkter och har tveklöst varit min favorit. Recensionerna kommer tyvärr färgas av Goodiebox trötthet. Mitt intryck kan ev ändras när jag kollar närmare på varje produkt. Man får komma ihåg att en box box kostar 249 och för det får man inte så mycket hos Kicks heller

Klicka på varje punkt för att läsa om varje produkt.

Något som är komiskt med boxen är att den innehåller en toner som ska minska på oljorna i ansiktet. En hud i balans innehåller bra oljor. Vilken tur att boxen även innehåller en nattkräm som bygger upp barriären 🤪För att utöka ber och dalbanan finns det ett puder som ska matta ner huden. Pricken över i vore väl en oljig highligter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *