Depend nail file x3 salon pro

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhlens

Depend nail file x3 salon pro bevisar att allt inte var bättre förr. Jag påpekade att mina gamla polerfil från Depend hade för kort hållbarhet för att jag skulle köpa den igen. De hörde av sig och bad mig testa deras nya filar. Depend är ett budgetmärke som har gjort rolig nagelvård tillgänglig för alla. Jag är väldigt glad att jag testade de här för jag gillar verkligen de här filarna.

Vilken skillnad det var på deras nya! Inga trådar som lägger sig över naglarna och förstör poleringen. Depend nail file x3 salon pro går att tvätta och desinfektera och är otroligt sköna att använda. Det här är ett kit med grövre för att forma naglarna och en finare för att göra naglarna släta och sen tvåstegs polering för en underbar glans.

Depend nail file x3 salon pro finns hos Åhlens för 99kr

Nu är mina nagelband lite ovårdade men kolla skillnaden i glans.
2 svar på “Depend nail file x3 salon pro”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *