Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko

Tony Moly Scent of the day är en gullig handkräm. Hade det varit mopsar eller jämthundar på den hade jag älskat den men den är söt i alla fall. Den beskrivs som lika mysig som en varm filt för händerna. Jag tycker formatet är praktiskt för handväskan. Trycket är för plottrigt för att jag ska vilja ha den liggandes framme.

Annons

Tub är ett bra format för handkräm men den får minuspoäng för att det är skruvkork. Det tar tid och risken är stor att man tappar bort locket. Jag vet att jag låter lat men jag vill underlätta vardagen. Tar det tid att öppna och stänga en tub så vet jag att jag kommer slarva med att använda den.

Konsistensen på Tony Moly Scent of the day var lite som en bodylotion. Vissa gillar lösare handkräm och vissa vill ha fastare. Jag hade velat att den var lite fastare.

Doften var oväntat neutral. Många färgglada handkrämer brukar ju dofta oerhört starkt. Den absorberas relativt snabbt men lämnar en lite klibbig yta. Ytan försvinner ganska fort.

Tony Moly Scent of the day kostar 49kr hos Lyko

Köpa igen? Den är gullig men det finns bättre handkrämer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *