Green Etiq hand creme

Green Etiq hand creme är en dansk handkräm med naturliga ingredienser. Den har varit nominerad i Danish Beauty Award och Green Etiq är ett märke som vunnit många utmärkelser. Många är fortfarande skeptiska till naturligt sedan det började komma. Dagens naturliga hudvård är oftast lika bra som annan men det finns fortfarande skräp men det finns det inom vanlig hudvård också. Den innehåller effektiva ingredienser som skyddar mot tidigt åldrande samtidigt som den återfuktar. Det sägs ju att man enklast ser en kvinnas ålder på händerna! Om vi inte bryr oss om att dölja vår ålder så är det ändå viktigt att skydda våra händer eftersom de är viktiga redskap.

Annons

Vad innehåller då Green Etiq hand creme? Det mesta i den är ekologiskt som oliver och Aloe vera. De återfuktar och har läkande egenskaper. Sheasmör mjukgör och föryngrar samtidigt som det skyddar hudbarriären. Lavendel och nyponfrö har välgörande egenskaper för huden och lavendel doftar dessutom fantastiskt. Naturligt utvunnen hyaluronsyra återfuktar och slätar ut.

Recension Det är svårt att avgöra om det är en flaska eller tub men den har snäpplock så jag är lycklig. Handkräm ska gå fort att öppna och stänga så man använder den ofta. Hur bra en handkräm än är måste den användas regelbundet för att göra nytta.

Annons

För min del hade den gärna fått dofta lite mer lavendel men jag uppskattar att doften ändå är diskret. Vem har inte råkat smörja händerna på tåget och insett att alla runtom känner doften.

Man behöver väldigt lite för att händerna ska kännas mjuka. Tar man för mycket blir den klibbig men för din plånbok och för naturen ska man ju inte ta för mycket produkt.

Green Etiq hand creme hittar du hos Green Etiq för 165kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *