Schrammek Green Peel

Dr Schrammek Green Peel är en behandling som jag länge varit nyfiken på men inte haft tid att testa. Jag har ju bara ett ansikte och även om det inte alltid verkar så är jag väldigt försiktig med min hud. Metoden bygger på naturliga aktiva ingredienser och djupgående behandlingar är ju oftast väldigt kemiskt starka. Nu ska man inte inbilla sig att det är väldigt milt bara för att det är naturligt. Naturliga ingredienser ska användas med kunskap och försiktighet.

Annons

Schrammek har över 60års erfarenhet av naturligt hudvård och Green Peel har funnits med i alla de åren. Behandlingen ska strama upp, öka elasticiteten och jämna ut hud och hudton. Låter verkligen som något min hud behöver, i mina unga dagar slarvades det med solskydd och användes förskräcklig hudvård och nu börjar skadorna synas i form av pigmenteringar.

Vad använder hudterapeuten vid en Green Peel då? En mix av aloe vera, blåstång och spirulina. Aloe vera är ju läkande och en klassiker i hudvård. Spirulina är fylld av näring och blåstång vet jag inte mycket om men tång brukar också vara näringsrikt.

Annons

Eftersom behandlingen håller sig till samma pH-värde som huden skyddas hudbarriären även under behandlingen. Du gör dessutom inga hål i huden så du kan leva som vanligt efter en behandling. Som alltid ska du ju undvika sol och allt det vanliga men det ska du ju även göra alla dagar.

Bäst effekt av behandlingen får du såklart om du använder Schrammeks produkter efter behandlingen. Jag tycker mycket om deras Dr. Schrammek Blemish Balm som är originalet för BB-cream.

Annons

Har du känslig hud ska du inte börja med starkare behandling än Fresh Up tills du stärkt hudbarriären tillräckligt. Inför en fest har de en Glow behandling. Green Peel Energy är en mer djupgående behandling mot rynkor, pigmenteringar och akne. Classic är för de som vill ha en förnyad hud utan starka kemikalier eller kirurgi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *