NCP Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood
NCP Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Lyko

N.C.P Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood är en väldoftande och vårdande handkräm. Den är framtagen av Svenska N.C.P som är experter på dofter framtagna i Frankrike. De har unika dofter från de olfaktiva familjerna och deras dofter går att använda i layering för att få fram en helt unik doft som passar för just dig.

Ok för att jag faktiskt även älskar dofter men en handkräm måste ju göra mer än bara ha en underbar doft. N.C.P Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood gör händerna mjuka eftersom den innehåller hyaluronsyra som återfuktar och plumpar. Sheasmör är ju något som nästan är obligatoriskt i sånt jag gillar. E-vitamin och pilbarksextrakt ger lyster och stöttar cellförnyelsen.

Doften kommer från jasmin och krämigt sandelträ.

Recension Tuben är liksom allt från N.C.P otroligt stilren och fin. Tyvärr har den skruvkork men innehållet förlåter det lite. En sån här handkräm ska användas medvetet i lugn och ro och då kan man nog överleva att pillra med en liten kork.

Händerna blir mjuka direkt och inget klibb alls.

En liten nackdel med den är att doften är fantastisk och man ser smått ut som en idiot när man går och smygsniffar på händerna för att njuta av doften. Nu är det ju ett i-landsproblem som man kan leva med. Jag använder den faktiskt av samma orsak ibland i kollektivtrafiken för att slippa andras dofter.

N.C.P Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood finns hos Lyko för 199kr

Köpa igen? Jag älskar handkräm och jag älskar doft så YES!

Här fick jag tips av David Gorgeous om vilka kombinationer som fungerar för layering, foto av Beautyhyllan som jag bloggar med hos Beautybloggare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *