bodybee stift

Bodybees bee natural stick är ett naturligt fast balm som smälter vid kroppstemperatur. Du kan hade det på kroppen och ansiktet. Jag har den ofta till händerna. Det ska återfukta, mjukgöra och skydda huden. Om du skadat huden t ex genom att vara lite för mycket i solen kan du använda den som after sun för att lugna och återställa huden. Tyvärr är det här inte veganskt men väldigt intressant för de som inte väljer enbart veganskt.

Annons

Vad innehåller då det här stiftet? Bodybees bee natural stick huvudingridienser är bivax, olivolja och eteriska oljor. Nu vet jag att vissa undviker eteriska oljor och tror att de irriterar huden. Det stämmer om man använder dem fel. Korrekt använda är eteriska oljor helt underbara och gör stor nytta för huden. Mixen av lavendel och tea tree ger en rogivande och frisk doft. De är också inflammationshämmande och antibakteriella och gör att man inte behöver tillsätta parabener för att konservera produkten. Tea tree hjälper dessutom till att återställa hudens bakteriebalans. Bivaxet mjukgör och skapar en skyddande yta på huden utan att täppa igen porerna. Olivoljan är djupt återfuktande och har även antibakteriella egenskaper. Honung och bivax ger en söt doft.

Recension Stiftet är som gjort för att ligga i handväskan. Jag smörjer allt med det. Storleksmässigt är det lite mindre än en deo men större än ett läppstift. Eftersom det är i fast form riskerar man inte kladd i väskan. Vissa flygbolag kan nog även godkänna det här som att det inte är vätska.

Doften är örtig och jag tycker den är så trevlig. Ofta drar jag den över nagelbanden och andas in doften innan jag smörjer händerna med den.

Den återfuktar och fungerar riktigt bra. Trasiga nagelband och torrfläckar försvinner fort. I första hand använder jag den nedanför halsen men den känns så bra att den skulle absolut fungera bra även i ansiktet.

Bodybees bee natural stick finns hos MEDS för 132,30 just nu. Ord 189kr

Köpa igen? Absolut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *