Mantle The Treatment
Mantle The Treatment

Inlägget innehåller annonslänkar till Mantle, det påverkar inte mina åsikter

Mantle The Treatment är Mantles senaste produkt som ska balansera och lugna huden. Den ska reducera pigmentsfläckar, förebygga utslag och minska rodnad. Om du frågar mig är det precis vad min sönderstressade hud behöver just nu. Eftersom den även är milt exfolierande ska den jämna ut hudtonen och det vill vi väl alltid. Har du en känslig hudtyp ska du använda den här försiktigt tills du vant in huden.

Vad är det då som ska göra mirakel i Mantle The Treatment? Inte helt otippat CBD som lugnar och balanserar huden samtidigt som det innehåller massor av antioxidanter. Fermenterat Dragon blood tyckte jag först lät som ett trams men det finns ett träd som heter Daemonorops Draco Tree och det har en röd kåda som lindrar irritation och lugnar huden. Lingon är ju vårt skandinaviska superbär och är fyllt av antioxidanter. Azelinsyra minskar irritation och exfolierar vilket ska minska pigmenteringar och utslag.

Recension Flaskan har en smidig pump. Doften är inte någon succe men försvinner fort. Jag gissar att det är doften av det fermenterade drakblodet. Den absorberas snabbt in i huden.

Jag har testat den lite på mina stressutslag på halsen och de lugnade sig fort. Det ska verkligen bli spännande att testa den här ännu mer. Jag har ju min hatade pigmentsfläck vid käken och den kommer få en omgång och jag uppdaterar er med framstegen såklart!

Tidigare har jag testat Hello Mantle The Calm Balm och den är mer av en multiusekräm för att lugna huden. Den här jobbar mer aktivt.

Mantle The Treatment kostar 550kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *