Si Moreno

Si Moreno dual foundation är en oljefri foundation som även ska gå att använda som ett avslutande puder. Som foundation ska den ha en bra täckning och jämna ut hudtonen. Den tål dessutom vatten! Jag har tidigare testat deras exklusiva Argan Oil och jag har höga förväntningar på den här.

Med en torr svamp fungerar den som puder. Om du applicerar med en fuktad svamp får du mer av en foundationyta. Kabukiborste ger en matt finsh.

Annons

Som ni kanske vet älskar jag hudvård och Si Moreno dual foundation har naturliga och hudvårdande ingredienser. Den jag inte gillade var såklart mican och jag vet att de flesta köper in certifierad mica men det är ändå inte helt säkert. Det finns bättre alternativ anser jag men vissa anser att naturligt är väldigt viktigt, i den frågan föredrar jag kemiskt framställt. Hydrerat lecitin ska minska fjällning av huden och jag kommer testa det efter prx eller liknande behandling. Det ska även göra huden smidig och det vill vi väl alla ha. Kiseloxiden gör produkten vattenavvisande och det gillar vi ju. För att avleda solens UV-ljus från vårt ansikte innehåller den även titanoxid.

Recension Dosan är väldigt snygg och känns elegant. Extra plus för att svampen ligger i ett luftigt fack under pudret. Svampen torkar fort där utan att skada pudret eller kladda ner sminkväskan.

Jag reser mycket och vill gärna ha så få produkter som möjligt med mig. Foundation och puder i ett är en underbar idé.

Som puder med kabukiborste täcker det helt ok för en vanlig vardag. Jag har en min fula pigmentsfläck vid käken och den täckte jag med en dutt av pudret som jag applicerade med svampen.

Jag har även fuktat en svamp med Idun ready set refresh settingspray och använt den som foundation. Den ger verkligen foundationtäckning och jag tycker det fungerar riktigt bra. Pudret torkar snabbt när man använt fuktig svamp och om man vill går det att avsluta med puder utan att det är problem.

Si Moreno dual foundation kostar 673kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *