Si Moreno Argan Oil

Si Moreno Argan Oil är en naturlig återfuktande olja som inte helt otippat kommer från Arganolja. Den ska vara bra för både hår och hud och det är ju toppen. Vem älskar inte multiuse? Det här är den första produkten från Si Moreno som jag testar så jag är väldigt nyfiken på den. Jag missade dem på Stockholm Beauty Week 2021 och har varit nyfiken sedan dess. Arganolja brukar jag tycka om så min gissning är att den kommer vara bra. Effekten du kan vänta dig vid regelbunden användning är skydd mot antioxidanter och minskade fina linjer. Den återfuktar och föryngrar både hår och hud.

Annons

Det som skiljer Si Moreno Argan Oil från många är att just det trädet som oljan utvinns ifrån är en speciell plats i Marockos ökenområden. Just där blir oljan extra rik på hudutjämnande och återfuktande fettsyror. Gillar du naturliga och veganska produkter med kort innehållsförteckning är det här rätt produkt. Den innehåller ren arganolja från ett speciellt område i Marockos öken och det är hela innehållet.

Användningen är superenkel. Applicera 2-3 droppar i handflatan och massera in två gånger om dagen. Som jag tolkar det gäller samma instruktion för ansikte och hår!

Bonus! Arganolja är inte komodogen så var inte orolig för igentäppta porer. Det står även på Si Morenos hemsida att den inte kan irritera eller orsaka allergi men jag skulle inte rekommendera en nötallergiker arganolja men jag är inte heller någon läkare. Har du någon känslighet så kolla noga innan.

Den är inte bara för hår och ansikte, den fungerar även för att lindra akne, minska bristningar, lättare brännskador, hårinpackning, behandla naglar och nagelband, läppar och vill du verkligen lyxa till det använder du den som body lotion eller fotbehandling.

Annons

Recension: Flaskan är snygg och gjord i glas. Pipetten gör doseringen väldigt enkel. Jag tycker om färgen och typsnittet på flaskan.

Doften är väldigt neutral och det är bra för en produkt som ska användas morgon och kväll kan snabbt bli uttjatad.

Mitt hår är väldigt torrt men känns mycket bättre redan första gången jag testade. Det blir inte tungt eller kladdigt utan känns mest bara friskare. Nagelbanden älskar den och om arganolja rekommenderas av många mot sköra naglar.

Si Moreno Argan Oil finns hos Si Moreno för 724kr

Si Moreno Argan Oil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *