Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Smile Lab whitening teeth masks är en mask för tänderna som ska ge vitare tänder på 14 dagar. Nu antar jag att du följer mig för att du uppskattar ärliga recensioner och det här är inget undantag. Sen jag passerade 40 är det ett elände att vara med på bild. Ler du för mycket så får du massvis av rynkor runt ögonen och om när jag log med munnen så insåg jag att det ligger något i att kaffe inte är en skönhetskur för tänderna. När 90% av alla bilder på mig hamnade i soporna för att tänderna såg gula ut tyckte jag att det var dags för en blekning. Jag hade funderat ett tag på vilken sort jag skulle välja när Smile Lab kontaktade mig och ville ha ett samarbete så föll valet på dem.

Vad skiljer Smile Lab whitening teeth masks från andra hemmablekningar? Den är vegansk, crueltyfree och framtagen av tandläkare. Liquid enamel stärker emaljen vilket både är bra för tänderna och ger ett vitare intryck. Den är mer inriktad på att ta bort missfärgningar än att färga tänderna vita. Jag tycker det är bra med en ”blekning” som stärker tänderna och gör dem friskare. Vissa hemmablekningar skadar ju emaljen vilket på lång sikt ger fulare tänder.

Recension Förpackningarna är sjukt snygga och jag vill kidnappa deras designer. Nu kommer lite miljögnäll såklart över plasten men jag gissar att det är hygienskäl. Stripsen är engångspackade och fästa på ett platsark. Lova mig att ni källsorterar även små plastdetaljer. Man får även med ett stabilt resefodral som är snyggt.

Den långa remsan ska sitta på tänderna i övre käken och den rundade nere. De skulle gärna ha fått vara lite längre. Jag har ett stort leende och de oblekta tänderna syns om jag ler stort.

Färgen känns riktigt innovativ. Blått är ju liksom standardfärgen och det är kul med variation. Det ligger lite rött kvar på tänderna

Remsorna stör inte så mycket när de är på plats men man sluddrar lite om man försöker prata med dem på. Det fungerar helt ok att prata om man överlever sluddrandet.

Jag glömde att ta förebilder när jag gjorde första behandlingen men en behandling ger ju inte några extrema resultat. Foto taget i badrummet utan lampor tända och med selfieläget på mobilen. Blixt använd.

Tänderna blir vitare och enklast kan man förklara skillnaden att det är som när du varit hos tandläkaren och gjort en ordentlig djuprengöring. Tandköttet ser lite mer rosa ut och även det ger ju ett fräschare leende. Man får helt enkelt finare tänder men inte lika vita som när man gör en vanlig blekning på salong. Att kalla det för mask tycker jag är ärligt och bra.

Smile Lab whitening teeth mask finns hos Lyko för 589kr

Köpa igen? De fungerar ok men jag skulle önska att de blev lite mera vita. Den rena känslan man får på tänderna är skön och de ser fräschare ut.

Jag tycker att man får ett bättre resultat av den här än av Be Confident dental whitening dual boost x2 kit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *