Be Confident dental whitening dual boost x2 kit är inte en riktig tandblekning utan mer som en djuprengöring. Om du har små ytliga missfärgningar kommer du se resultat men du får inte ett bländande vitt leende. Den är utan peroxid och innehåller istället cocossulfat som ska vara skonsammare men tar bort missfärgningar. Den 32% bikarbonaten ska bleka under 8 minuter.

Produkten ska vara mild och skonsam för emaljen vilket är bra. Många tandblekningar är kortsiktigt effektiva men skadar emaljen så var försiktig med hemmablekningar. Kolla bara hur illa det kan gå med håret och tänderna är svårare att återställa.

När jag köpte Be Confident dental whitening dual boost x2 kit så hade de även en app som fungerade riktigt dåligt. Jag är inte den som vill ha appar för allt men en app för att följa resultatet kan vara kul. Det enda jag hade önskat av en sådan app är att kunna fota före och efter men det gick inte. Nu lovar jag att man kan använda mobilkameran och fota så det går att överleva utan app även om sådant drar ner intrycket av produkten. Det saknades även instruktioner i mitt kit över vad tub nr 2 var till för. Nu har de uppgraderat och kommit med en vettig beskrivning men även det drar tyvärr ner.

Recension: Tänderna får en ljusare nyans men ger ingen dramatisk förändring. Att vara tyst medans du har gelen i munnen är jobbigt. Jag dreglar och försöker prata ändå med ett varierat resultat. Tub nr2 i kitet ska ge glans och skydd och enligt mig blir det lite som en highlighter för tänderna.

Be Confident dental whitening dual boost x2 kit finns hos Eleven för 372kr just nu.

Köpa igen? Tveksamt, jag uppskattar att den är skonsam men effekten i förhållande till tiden man får lägga gör att jag hellre satsar på att bleka på salong/ vårda tänderna noga. Däremot var jag lite sugen på bättringspennan när jag skulle kolla upp priset på den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *