Armani eye mania

Armani eye mania är en underbar metallicögonskuggspalett. Som alla Armanis ögonskuggor är den kraftigt pigmenterad och räcker en evighet.

Nu har ju matta skuggor varit inne ett tag och i samband med pandemin har jag inte använt så mycket makeup. Det här är dock en skugga som kommer användas mer nu när vi börjar kunna gå på fest igen. Ibland lägger jag bara lite av den för att glamma till sminket och ibland kör jag full metallic.

Annons

Armani har riktigt bra smink och deras ögonskuggor är en favorit hos mig. De har rejält med pigment och sitter bra. Om man ser till pris per användning så är de dessutom inte så dyra som man tycker vid första anblicken.

Köpa igen? Väldigt gärna

Tyvärr hittar jag inget pris online på den här och om jag inte minns fel så köpte jag min på NK för länge sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *