Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Lyko

Sol de Ibiza natural Lip balm fick vara mitt läppstift under internationella läppstiftsdagen. Sedan jag gjorde permanent makeup använder jag sällan läppstift men läpparna behöver ändå solskydd och vård. Den skyddar mot både UVA och UVB tack vare non nano zinkoxid. Det är en helt naturlig produkt som alla andra produkter från Sol de Ibiza. De har bara naturliga veganska produkter och är alltid plastfria. Jag har även testat Sol de Ibizas Face & Body Plastic Free SPF30 som är fantastisk.

Nu vet jag att många som skriver om skönhet har press på sig att alltid vara perfekt. Jag tror ingen följer mig för att jag är perfekt, snarare tvärtom. Första gången jag öppnade Sol de Ibiza natural Lip balm kände jag mig otroligt korkad. Jag skruvade och skruvade utan att få upp någon innan jag kom på att den är i återvunnen kartong och det är ju inte det mest skruvbara materialet. Man petar in ett finger i botten och skjuter ut läppbalsamet.

De ska ha en eloge för att de inte marknadsför sig med en massa bullshit och skrämsel. Läppbalsamet skyddar och vårdar läpparna med ricinolja, sheasmör och mandelolja. Zinkoxiden har jag ju redan nämnt.

Det är värmetåligt och en heldag i solen påverkade inte läppbalsamet alls. Det låg i en påse i min svarta handväska som jag inte tänkte på att stod i solen men det gick bra.

Sol de Ibiza natural Lip balm finns hos Lyko för 149kr

Köpa igen? Absolut!

Sol de Ibiza natural Lip balm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *