Inlägget innehåller reklamlänkar till MEDS

St Tropez Everyday Gradual Tan Classic Body Lotion Medium/Dark är en brun utan sol. BUS är ett fantastiskt alternativ till att bränna sig i solen/ solariet. Solskador är fula, kostar massor att åtgärda och ger även rynkor.

Den här är för kroppen och ska bygga upp en färg stegvis. Det ger möjlighet att justera och man undviker att bli randig. Förutom att ge en gyllene bränna så ska den även återfukta huden. Det som ska uppnå den effekten är Hydraglow Complex. Den är vegansk.

Recension:

Den absorberas långsammare än en vanlig body lotion. För att undvika märken på hud och kläder är det klokt att låta den torka in innan du klär på dig. Doften är tyvärr brun utan sol doft men lägger sig efter någon timme. Första appliceringen ger en lätt färg men absolut inte en mörk färg. Jag kommer lägga några lager till för att testa hur den ser ut med min Cocoa Brown shimmering dry face & body oil. Huden blir återfuktad. Till ansiktet brukar jag använda St Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Mist som även ska ge fördelarna som man får av att vistas i solen.

Tips Kom ihåg att exfoliera huden innan du använder brun utan sol så att du har ett jämt underlag. Använd inte body lotion innan eftersom det kan påverka resultatet.

St Tropez Everyday Gradual Tan Classic Body Lotion Medium/Dark finns just nu hos MEDS för 159kr just nu. Ord ca 249kr

Köpa igen? Redan gjort!

Kommentarer stängda pga spam