Cocoa Brown goddess

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Cocoa Brown shimmering dry face & body oil är som gjorda för fest. Glitter döljer skavanker otroligt bra och ger en festfeeling direkt.

Under julen och liknande högtider har jag tidigare köpt drivor av kläder med glitter som är helt obrukbara resten av året. För naturen måste vi minska vår konsumtion. Med tanke på vad jag dessutom lägger på hudvård så måste jag hålla nere kostnaderna på något annat. Mitt senaste life hack är att hålla glittret på kropp och ansikte och köpa mer neutrala kläder som funkar även till andra tillfällen. Nu är faktiskt oljan även snygg till glittrande plagg. Ice Goddess är så snygg till svarta plagg med glitter i!

Rose gold Goddess & Ice Goddess I sällskap med glada tomtar

Recension: Oljan absorberas snabbt. Den går att mixa med bodylotion om man vill ha lite mindre skimmer. Du kan använda den som highlighter och lägga mer där du vill ha extra glow. Doseringen blir väldigt smidig med pumpen. Litet minus för tung glasflaska. Kom ihåg att skaka flaskan noga innan du använder den.

Finns det ett snabbare sätt att få en partylook än att applicera glitter? Sommartid här det så snyggt på fest och även till jul. Cocoa Brown shimmering dry face & body oil är mina nya favoriter. Det är en lite vårdande olja som är torr så var inte orolig för att få fettfläckar på kläderna. Jag har till och med haft sidenplagg utan att få fläckar. En bonusfunktion är att glittret kan flaga lite på kläderna men det blir snyggt. Den ger mer skimmer än glitter vilket är snyggt.

Jag älskar variation. Oljan kostar inte mycket och räcker länge så jag har Rose gold Goddess och Ice Goddess så jag kan variera olja efter stilen för dagen. Rose gold Goddess ger en varm lyster och intrycket av lite solbränna. Ice Godess passar bättre till silvrigt och är otroligt snyggt när man är lite vinterblek.

Vill man inte vara blek på vintern så har Cocoa Brown riktigt prisvärda produkter för brun utan sol. Solarium hoppas jag att ni alla låter bli.

Cocoa Brown shimmering dry face & body oil finns hos Lyko för 149kr/ st

Köpa igen? Självklart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *