Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko

Stay Well footmask Healing & purifying var en mask som jag fick på Stockholm Beauty Week 2021. De hade även exfolierande masker men jag har väldigt känslig hud på fötterna. Jag tror att det är hälsosammare att vårda och mjukgöra än att skala bort huden.

Den är berikad med träkol och lavendel. Lavendel är läkande och lugnande och träkol är renande.

Användning Tvätta fötterna i varmt vatten. Öppna påsen med Stay Well footmask Healing & purifying. Sockan är förseglad i överkanten och lite svår att öppna. Det följer 2 klisterlappar som ska försegla sockan när du satt den på din fot. Låt sockan sitta 20-30 minuter. Låt serumet torka in sen är du klar.

Jag hade lite svårt att öppna sockorna. Idén med att försegla dem är bra så att inte serumet hamnar i påsen. Sockan är i något plastmaterial och det är sånt jag gärna undviker. Fötterna blir mjuka och om du vill peta ner lite nagelband är det här ett bra tillfälle. Nagelbanden blir mjuka och det är relativt enkelt att peta ner dem försiktigt med en orangepinne.

Stay Well footmask Healing & purifying finns hos Lyko för 39kr

Köpa igen? Det är en bra mask men eftersom jag vill reducera min plastförbrukning kommer jag troligen inte det. Det är möjligen en bra produkt att ha i resväskan.