Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Lyko

Stay Well Vitamin C+B3 Serum är ett serum som ska jämna ut huden och återfukta för maximalt glow och en elastisk hud. Det fyller på huden med antioxidanter och vitaminer!

C-vitamin är ju en klassiker för att vårda huden, ge en jämnare ton och struktur samtidigt som det är en booster med solskydd så ingen sommar utan C-vitamin. Stay Well Vitamin C+B3 Serum innehåller ju C-vitamin men även vitamin B3 som är mer känt som Niacinamid som bland annat stärker huden. En riktigt bra mix av ämnen huden behöver.

Serumet ska appliceras på ren hud efter toner och kan användas både morgon och kväll. Du kan med fördel massera in serumet tills det gått in helt i huden och läser du på lite om lymfmassage kan du få en snabb dränering av ansiktet och se lite mer slimmad ut på köpet.

Recension Flaskan är lätt och skadar inte badrummet om du tappar den i golvet. Den är smidig att ta med på resor och pumpen känns fräsch. Jag tycker 1-3 pump är lagom men det är individuellt.

Någon stor förbättring av pigmenteringarna har jag inte sett men det tar otroligt lång tid att lösa. Niacinamiden känns som att den räcker för min hud och jag har inte känt något behov av att lägga till något mer serum.

Jag har kombinerat det här med Nip+Fab Illuminate Spf30 och tillsammans ger det en glow som gör att man lika gärna kan hoppa över foundationen! Hm när jag skriver så inser jag att serumet troligen har jämnat ut hudtonen men inte tagit bort de största fläckarna.

Stay Well Vitamin C+B3 Serum finns hos Lyko för 189kr

Köpa igen? Det här är prisvärt och bra så det kan jag absolut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *