Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Nip+Fab Illuminate Spf30 är ett solskydd med Spf30 som ska skydda huden utan att täppa igen den. Det ska skydda mot UVA, UVB- och blått ljus. Bäst effekt får du om du lägger c-vitamin under och jag kommer testa denna med Stay Well Vitamin C+B3 Serum. Solskydd är det bästa skyddet mot tidigt åldrande på huden.

Formulan ska även fungera som en återfuktande och lystergivande primer under smink och det är ju något som uppskattas. Ett solskydd ska i första hand skydda huden men om det ser flottigt ut eller sabbar makeupen så vill man ju ändå inte använda det. Det bästa solskyddet är det som används varje dag. Solskydd sägs även kunna förebygga hudcancer om du inte fastnar för hur bra det fungerar som primer.

Som de flesta solskydd ska det här appliceras som ett sista steg i hudvårdsrutinen på morgonen minst 30minuter innan du ska ut i solen. Det ska återappliceras varannan timme eller efter bad och svettning.

Vad gömmer det sig för spännande ingredienser i Nip+Fab Illuminate Spf30? Kopparpigment ska hjälpa till att ljusa upp huden. Extrakt från lotusblomma ger näring och återfuktar huden. Extrakt från fjärilsbuske ska skydda huden från blått ljus.

Recension Tuben är snygg och tar minimalt med plats i handväskan. Pumpen gör det enkelt att få ut lagom mängd solskydd.

Huden får verkligen en fin lyster och den känns allt utom fet.

Doften är netural och påminner lite om Nivea som fick onödigt mycket beröm i Sanningen om hudvård del 3. Den stora skillnaden mellan dem förutom att Nip+Fab inte klaggar igen porerna är att den också har en lätt citruston.

För att maxa effekten så använder jag Stay Well Vitamin C+B3 Serum och på kvällen Nip+Fab Glycolic fix serum i hopp om att få en lite jämnare hudton.

Nip+Fab Illuminate Spf30 finns hos Lyko för 349kr

Köpa igen? Jag återkommer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *