Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Nip+Fab Glycolic fix serum är ett serum som ska jämna ut hudstrukturen och minska fina linjer. Den ska även ge intryck av mindre porer.

Serumet ska masseras in på ren hud på kvällen. Du ska kunna se resultat inom 14 dagar och det passar mig som vill se snabba resultat.

Vad är det då som ska ge en jämn och vacker hud i Nip+Fab Glycolic fix serum? Aloe vera lugnar huden och är ju välkänt för sina vårdande egenskaper. De har en egen ingrediens som kallas Pore Away som ska minska uppkomsten av förstorade porer, enligt mig bör det vara något djuprengörande i den men jag vet ärligt talat inte. 4% glykolsyra löser upp döda hudceller kemiskt och ger en fin struktur och lyster.

Recension Flaskan är resevänlig i plast som inte väger något. Stort plus för hygienisk pump. Jag är kluven till designen, den känns modern och stilren men är inte vacker nog att kännas som om den pryder badrummet. Jag har ju fortfarande inte hittat rätt badrumsskåp men den får stå framme på hyllan.

Konsistensen är ganska geleaktig och känns skön på huden. Känslan påminner om gelen vid IPL

Jag var rädd att få en reaktion på min ibland ömtåliga hud så jag applicerade den tidigt på kvällen. Huden vart inte röd eller ömmade och det är ju lovande när jag ska använda den i 14 dagar. Som alltid kommer jag att avbryta om huden inte mår bra men första intrycket är bra.

Längre effekt återkommer jag med 15maj om inget oförutsett händer. Följ inlägget om du är nyfiken.

Nip+Fab Glycolic fix serum finns hos Lyko för 259kr

Köpa igen? Jag återkommer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *