Tester

Stockholm Beauty Week 10år

Inlägget kommer uppdateras löpande

Stockholm Beauty Week 10år var en fest där vi firade skönhetsindustrin och alla bra märken som finns. Det jag gillar med den mässan är den otroligt inkluderande stämningen som är. Man är lika ok i full makeup och galaklänning som i bekväma kläder och helt ostylad. Jag var inte helt pigg och hade funderat på att boka av men eftersom det ändå inte var något som smittade så släpade jag mig dit. Vem vill missa 10års jubileum på anrika Grand Hotel liksom? Jag har tyvärr inte så snygga selfies från mässan men desto mer information och nyheter!

Annons

Redan vid entren kom festkänslan och efter garderoben så fick vi en liten goodiebag. Min innehöll Sweden Eco deodorant som jag tycker om. Redan när jag kom uppför trappan stod två fantastiska märken. Deyonica har en mist som även vann pris för bästa mist. Under the skin hade ett naturligt marint kollagen med tillsatt C-vitamin. Det ska tas upp lättare av kroppen än kollagen från kött och jag kommer kolla närmare på det.

Annons

Seminarierna var otroligt intressanta och jag hade helst vänt på schemat så att vi som skriver kunde gå på mässan under förmiddagen och ta seminarierna efter så vi fick mer tid till både och. Jag hann absolut inte besöka alla utställare som jag hade tänkt trots att jag hoppade över några seminarier. Om någon inte är nämt så beror det alltså enbart på tidsbrist och absolut inte på att det inte är intressant.


Ecuadors ambassad och Magnus Senke var på plats och visade YuraQ. De hade även en helt fantastisk choklad som var helt vegansk.

Peter Englunds hörna var en oas med vackra kreationer och hade jag haft tid hade jag provat allt!

Vi kidnappade även med oss Caroline från Dotshot
Foto taget av underbara
Beautybyråkraten
Kanadensiska Alumiers har högklassig hudvård och säljs endast via salong
Katarina, jag och Lina på mingel eller som vi heter i beautysammanhang. Mognapersikan, Hudvardstest och Beautybyråkraten
Palinas makeup är alltid härlig
Bodybee är ett märke med naturliga produkter som jag ofta använder
Christina Funke har en klinik och erbjöd medicinsk fotvård. Jag kommer definitivt boka in en tid hos henne. Hon har också fantastiska strumpor som jag älskar

Jorat Cosmetics hade sina vackra och bra produkter. Jag testade även att fixa fransar och bryn hos dem.

Tack till Stockholm Beauty Week och Grand Hotel

Relaterade inlägg

Vichy the Red lab

Inlägget innehåller annonslänkar till DOZ Apotek Vichy the Red lab var en kväll då vi fördjupade oss i hudvård. Vichy är ju ett märke som har mineraliserat källvatten…

NCP Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood

N.C.P Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Parfym.se N.C.P Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood är en väldoftande och vårdande handkräm. Den är framtagen av Svenska…

REN Evercalm Gentle Cleansing Milk

Ren Evercalm gentle cleansing milk

REN Evercalm Gentle Cleansing Milk är en rengöring för känslig hud som ska lugna utan att irritera huden. Den ska minska rodnad, klåda och lugna huden. Huden ska bli lugn och mjuk samtidigt som den tar bort smink och smuts. Den är framförallt framtagen för känslig och stressad hud.

Empowered by Beauty 2023

Empowered by Beauty 2023 hölls på vackra Hotel at Six i Stockholm på Internationella kvinnodagen och biljettintäkterna gick till Dermaromes CSR-program DermaCare som är ett projekt som stöttar…

Pure Effect textile mist

Pure Effect textile mist är en uppfräschningsmist för textil med en aktiv bakteriekultur. Den stora flaskan är även lämplig för mattor och soffor. Har ni hört mig prata…

Remescar sagging eyelids

Remescar sagging eyelids

Remescar sagging eyelids är en uppstramande ögonkräm som ska ge ett tillfälligt lyft åt hängande ögonlock. Effekten ska synas direkt! Ni vet ju kanske min inställning till olika tester. Jag bryr mig inte i om en produkt är testad om jag inte får veta resultatet men den här har dokumenterad effekt och sånt gillar jag! Vetenskap är fantastiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *