SBW Grand

Inlägget kommer uppdateras löpande

Stockholm Beauty Week 10år var en fest där vi firade skönhetsindustrin och alla bra märken som finns. Det jag gillar med den mässan är den otroligt inkluderande stämningen som är. Man är lika ok i full makeup och galaklänning som i bekväma kläder och helt ostylad. Jag var inte helt pigg och hade funderat på att boka av men eftersom det ändå inte var något som smittade så släpade jag mig dit. Vem vill missa 10års jubileum på anrika Grand Hotel liksom? Jag har tyvärr inte så snygga selfies från mässan men desto mer information och nyheter!

Annons

Redan vid entren kom festkänslan och efter garderoben så fick vi en liten goodiebag. Min innehöll Sweden Eco deodorant som jag tycker om. Redan när jag kom uppför trappan stod två fantastiska märken. Deyonica har en mist som även vann pris för bästa mist. Under the skin hade ett naturligt marint kollagen med tillsatt C-vitamin. Det ska tas upp lättare av kroppen än kollagen från kött och jag kommer kolla närmare på det.

Annons

Seminarierna var otroligt intressanta och jag hade helst vänt på schemat så att vi som skriver kunde gå på mässan under förmiddagen och ta seminarierna efter så vi fick mer tid till både och. Jag hann absolut inte besöka alla utställare som jag hade tänkt trots att jag hoppade över några seminarier. Om någon inte är nämt så beror det alltså enbart på tidsbrist och absolut inte på att det inte är intressant.


Ecuadors ambassad och Magnus Senke var på plats och visade YuraQ. De hade även en helt fantastisk choklad som var helt vegansk.

Peter Englunds hörna var en oas med vackra kreationer och hade jag haft tid hade jag provat allt!

Vi kidnappade även med oss Caroline från Dotshot
Foto taget av underbara
Beautybyråkraten
Kanadensiska Alumiers har högklassig hudvård och säljs endast via salong
Katarina, jag och Lina på mingel eller som vi heter i beautysammanhang. Mognapersikan, Hudvardstest och Beautybyråkraten
Palinas makeup är alltid härlig
Bodybee är ett märke med naturliga produkter som jag ofta använder
Christina Funke har en klinik och erbjöd medicinsk fotvård. Jag kommer definitivt boka in en tid hos henne. Hon har också fantastiska strumpor som jag älskar

Jorat Cosmetics hade sina vackra och bra produkter. Jag testade även att fixa fransar och bryn hos dem.

Tack till Stockholm Beauty Week och Grand Hotel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *