Stockholm Beauty Week passade jag på att testa Lash & brow lift hos Jorat Cosmetics. Jag har gjort lashlift några gånger och det är en behandling som jag tycker ger otroliga resultat.

Annons

Browlift var första gången som jag testade och det öppnar upp ögat och gör att man ser piggare ut. Om man har tunna bryn så ser de även fylligare ut.

Jorat har produkter och utbildningar av hög kvalitet. Fransar och bryn gör väldigt mycket för ansiktet och är något som man ska vara noggrann med. Det finns billiga metoder men de kan vara allergiframkallande och jag är rädd om mina ögon.

Brynformen öppnar upp ögat. Att de är plockade lite för långt in är mitt eget fel, jag lämnar sånt till proffs i fortsättningen

Behandlingen är skön och avkopplande och resultatet håller ca 5 veckor. Eyelinern på bilden är permanent från @matildabirg man ska givetvis inte ha smink under när man gör lashlift

Annons

Något man ska tänka på är att vara helt osminkad och gärna undvika allt oljebaserat helst 24h innan behandlingen. Olja kan göra att resultatet blir sämre och det vill man ju inte.

Jag tycker att resultatet håller i sig länge och det är verkligen en behandling som jag kan göra igen. På sommaren eller inför semesterresa brukar jag försöka göra lashlift och färga fransar och bryn och jag kan absolut göra om det med produkter från Jorat. De har hög kvalitet och håller som sagt.

Jorat Cosmetics har även många spännande produkter för fransar och bryn. Jag kommer testa deras Brow Styling Soap längre fram.

Lash & brow lift med Jorats produkter kan bl a göras hos House of Lashes för 1395kr

2 svar på “Lash & brow lift Jorat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *