BIOpH+ Footcare

Inlägget innehåller annonslänkar till MEDS

BIOpH+ Footcare är en medicinteknisk produkt som ska minska symptomen vid fotsvamp, förhårdnader och sprickor. Tillsammans med vatten ger den en rengörande och exfolierande effekt som ska ta bort bakterier, svamp och oönskade mikroorganismer. Den här har även vunnit pris i Stockholm Beauty Week award för bästa fotprodukt.

Filosofin bakom BIOpH+ Footcare är att ta bort det som inte ska vara på huden och på så vis gynna hudens egna reparationsprocess. De har även ett miljötänk som jag tycker om. Det finns inget onödigt vatten i deras produkter eftersom det innebär onödiga transporter som belastar miljön. De är även biologiskt nedbrytbar och svensktillverkad. De vill även ha ordentligt med forskning bakom sina produkter.

Recension Burken är enkel men snygg. Som jag tidigare nämt så är det ett granulat i burken så det är enkelt att ta med lite om man ska resa utan att behöva släpa runt på vatten.

1 msk pulver ska lösas upp i 3liter 38gradigt vatten, eftersom det här en aktiv produkt är det viktigt att du stoppar ner fötterna direkt i badet sen kan du relaxa i 20 minuter. Är du som jag rastlös kan du alltid fixa naglarna, lägga en mask eller något annat kul under tiden. Fötterna behöver inte sköljas rena utan bara torkas med en handduk och om du vill kan du applicera en fotkräm.

Det svåraste är att komma ihåg att göra fotbad varje dag under 7 dagar och sedan varannan dag. Det är skrämmande hur ofta vi glömmer våra fötter fast de är så viktiga för att få dagarna att fungera. Fast vi är inne i vinter just nu tycker jag att fötterna ska få vara fina och välmående.

BIOpH+ Footcare finns hos MEDS för 199kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *